Beliebte Posts

Montag, 20. Juni 2011

Uzman Group Çok Katlı Kazanç Sistemi


Merhaba arkadaşlar.

Bu yazımızda size internet ortamından çok ciddi kazançlar elde edebileceğiniz hatta ve hatta yüksek bir kariyer yapabileceğiniz bir kazanç planından bahsedeceğim. Uzman Group kazanç planından kısaca bahsedeceğim çünkü tanıtım videosu sistemin detaylarını anlatıyor zaten.
Uzman Group projesi ile isterseniz serbest zamanlı (part-time) isterseniz de full time size verilen internet platformu (yönetim paneli ve kazanç linki) üzerinden çalışabileceksiniz. Her ne kadar tıkla kazan ya da üye yap kazan sistemlerine benzese de sistem tamamen network marketing sistemine göre uyarlanmıştır. Dolayısıyla network marketing sisteminin tüm avantajları da içerisinde barınmaktadır. Fakat Parttimecalis.net  projesinin bir network işinin internete uyarlanmış halidir demek çok yalın kalıyor. Sistem yöneticileri ilk olarak yeteneklerinizi belirliyor ve daha sonrada yeteneğinizin bulunduğu alanda özel eğitimler alarak çalışmalarınız başlıyor.
Bu iş projesi Türkiye de çok önemli bir potansiyele ulaşmış ve dünyada etkin bir şekilde adından söz ettirmeye başlamıştır. En büyük avantajı Türkiye’de ve Dünya’da ilk defa deneniyor olması ve ciddi bir başarıyı yakalamış olmasıdır. Proje dahilinde hangi meslek grubundan olursa olsun tüm çalışanlar kendilerini geliştirebilmekte ve hedeflerine uygun bir gelire ulaşabilmektedir. Ayrıca ilerleyen günlerde radyo ve televizyon reklamları başlayacağından lider kadrosu daha hızlı bir şekilde artacak, buna paralel olarak da gelirler katlanacaktır.
Proje kapsamında sizi başarıya götürecek olan tüm araçlar size sunulmakta ve sürekli iletişimde kalınarak başarısızlık ihtimali en aza indirgenmektedir. Profosyonel Statü, ve Eğitim odaları (sanal odalar) sayesinde günün her saati eğitim alınabilmekte ve hem network marketing sistemi hem de nasıl hızlı kazanılacağı konusunda eğitimler verilmektedir. Öyle ki ilk ayınızdan itibaren kazanıp sürekli artan bir periyodda kazanç ödemesi alarak hızlı bir kariyer yapmanız hedeflenmektedir.
Tüm bu bahsettiklerimizden aklınıza işin ürün satışı ya da pazarlamacılık olduğu gibi bir önyargı kesinlikle gelmesin. Sistem diğer network şirketleri gibi elinize bir çanta ve göğsünüze bir rozet taktırıp kapı kapı dolaşıp ürün satanızı istemiyor. Çalışma planında ürün satışı yok zaten. Ya da tıklama başına 10 cent gibi komik rakamlar veren reklam firmalarından biri olduğunu da düşünmeyin. Sistemin size verdiği kazanç linkini tıklayarak üye olan her kişinin ekibinize dahil olarak onun başarılarından da sürekli kazanç elde edebileceğiniz oldukça ciddi ve disiplinli bir firmadır. Çünkü kazanç ödemeleri tıpkı bir maaş gibi her ayın 15′inde banka hesabınıza maaş gibi yatmaktadır. Garanti Bankası euro hesabınız varsa hiçbir kesinti olmadan kazancınız kuruşu kuruşuna hesabınıza yatacaktır. Ayrıca alt üyelerinizin kaydedeceği üyelerden de yani her basamaktadki alt üyelerinizden de çeşitli yüzde oranlarında kazanç elde edebileceğiniz çok katlı bir kazanç planı vardır.

Sistemin daha bir çok detayı vardır arkadaşlar. 
Bir çok ilan sitesi ve tanıtım platformlarında da reklamlarını ve ilanlarını göreceğiniz Uzman Group  hızla büyüyen ve ekibine hızla yeni liderler kazandıran bir platform olmuş durumdadır. En büyük avantajı ise hiç bir kazanç sisteminin bu kadar fazla geliri olmamasıdır. Uzman Group  ise sizin ve ekibinizin başarılarından %10, %15 ve %25 prim ödeyerek ve her basamakdaki alt üyelerinizin faaliyetlerindende kazanç ödemektedir.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen