Beliebte Posts

Sonntag, 21. August 2011

Size Yeni Nesil İş Platformu hakkında bilgi vereceğim….



Kazançlı bir sistemin ayrıntılarını burada birkaç cümleyle özetlemem mümkün olmayacaktır, ancak kısaca bu sayfada açıklamaya çalışacağım. Detaylı olarak ilgilenen arkadaşların ise sayfanın altındaki linki tıklayarak tanıtım videomuzu izlemelerini önereceğim.
Lütfen dikkatle okuyun ve cümleleri tek tek anlamaya çalışın…
Yepyeni bir iş sektörü olan network marketingin ülkemizde de yapılabileceğini anlatmaya çalışacağım.
Özellikle üniversiteli arkadaşlarımın yazımı dikkatlice okumalarını istiyorum. Okulu bitirip, iş aramayın; Sistem içerisinde ek gelir olarak girip de sonradan hayatını idame ettirebilecek kadar kazanç elde edip tüm mesaisini network marketing için harcayan ve kariyer yapmış bir çok arkadaşımız vardır.
Ev hanımlarının, evde çoğu zaman boşa geçirdikleri vakitlerinde aile bütçesine katkıda bulunmak istediklerini çok iyi biliyorum. Çünkü aramızda çalışan arkadaşlarımızın %60-70′inin bayan olduğunu hatırlatmak isterim.
Geleceğin mesleklerinden bir çoğu evde yapılabilecek seviyeye dönecektir, dönmek zorundadır. Çalıştığınız işyerinde geçirdiğiniz 8 saatlik mesainin yarısını network marketing için harcasanız, ilk ayınızdan itibaren 300-500 TL’lik kazanca ulaşabilir ve sürekli artan bir çizgide 1 sene içerisinde 1.500-2.000 TL’lik gelir sahibi olabilirsiniz.Hem de kendinize, ailenize ve sosyal aktivitelerinize ayıracak vakit sorununuz kalmadan.
20-25 sene bir işte çalışıp (eğer çalışmazsanız paranızı alamazsınız), aylık 900 – 1000 TL emekli maaşı alıyorsunuz? Tabi çalışmadığınız zamanlarda maaş alamıyorsunuz.
Network sistemlerinde ise başlangıçta gösterdiğiniz performansınızın getiri yıllar sonra da devam ediyor ve bırakın 20 seneyi 1 sene içerisinde normal çalışma sistemiyle alacağınız emekli maaşı tutarının hatta çok fazlasını kazanabileceksiniz.
Hangisi daha avantajlı sizce?
Tabii ki herkes için ikinci şık her zaman daha ön plandadır. Ve bu sektörün adı Network Marketing’tir… (saadet zinciri değildir asla, çünkü marketing sistemlerinde ortada bir ticaret vardır…)
Fakat çok önemli bir husus var ki diğer network sistemlerinin aksine elinize ürün çantasını alıp, göğsünüze rozetinizi takıp kapı kapı, akraba eş dost peşinde ürün satmak için ya da üye yapmak için koşmayacaksınız. Onlar size pazarlamacı gözüyle baktığından vebalı gibi kaçmayacaklar, yollarını değiştirmeyecekler.
Network marketing sisteminin, internet ortamından çalışılabilir bir platformda çalışmak ne kadar güzel olurdu değil mi? Öyle bir platform var arkadaşlar. Artık üyelerinizi otel toplantılarına çağırmak zorunda kalmayacaksınız. Konferans ta dahil olmak üzere tüm işlemler internet ortamından yapılmaktadır.
Unutmayın çevrenizde en fazla 100 kişiye ulaşabilir ve işinizi anlatabilirsiniz. Ancak Türkiye’deki internet kullanıcı sayısı 6,5 milyon kişidir. Yani hedefiniz 6,5 milyonluk internet kullanıcısıdır.
Network Marketing, çok sistematik bir şekilde ayarlanmış bir iş sektörüdür ve şu an için ek iş gibi görünen bu sektör çok yakında kişilerin mesleklerinde telaffuz edeceği bir iş dalı olacaktır.
Ama başarının formülü çok açık; sadece ÇALIŞMAK… ÇALIŞMAK ve ÇALIŞMAK…
Para ihtiyacımız var mı gerçekten? O zaman tek yapmanız gereken sadece ÇALIŞMAK…
HİÇ ÇALIŞMADAN da para kazanmak istemek, biraz akılsızlık olur sanırım?
Bizler üye değil lider personel arıyoruz. Kendi ekibini kurabilecek, onları eğitebilecek, onlara yön verebilecek lider vasıflı kişilere ihtiyacımız vardır.
Ama network marketingte ileriki zamanlarda, artık hiç çalışmanıza gerek bile kalmadan para kazanabilirsiniz.
Tecrübe en büyük kazançtır. Üye yapamasanız da para kazanamasanız da tecrübe kazanırsınız.
Bir sonraki kişide çok büyük kolaylık sağlarsınız.
Network marketingte en çok dikkat etmemiz gereken nokta, firmanın güvenilirliğidir. Şu an benim çalıştığım firma 80 yıl öncesinde kurulmuş, 60’a yakın ülkede faaliyet gösteren, ürünleri onaylı bir firmadır. Kazançları her ayın 15’inde T.C. Garanti Bankasından maaş gibi yatırılmaktadır.
Unutmayın! Başarı sadece geleceğinizi değil, geçmişinizi de değiştirir…
Siz bu işi yapabileceğinize inanın yeter.

 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen